Dolap Kurcalama No.1: Taylor Russell

Dolap kurcalama ve askı şıngırdatma saati!

Yeni bir seriye başlıyorum ve bu seri adından da anlaşılacağı gibi tarzını sevdiğim kişilerin dolaplarını kurcalayıp askılarını şıngırdatmakla geçecek<3 Tarzını beğendiğim kişilerin tarzlarını analiz edip kendi dolabıma nasıl entegre edebilirim diye düşündüm ve bu notları toplamak istedim.

Ve ta daaaaa!

Hem oyuncu hem de model olan Taylor Russell'ın tarzı zarif - sofistike bir görünümle genç - modern bir dokunuş arasında mükemmel denge kuran bi tarz. Tarzını basit ve şık parçaları bir araya getirerek öne çıkarıyor ve sakin renk paletini tercih ediyor. Sadelik ve incelik, onun tarzının temelini oluştururken, zaman zaman cesur renklerle veya dokularla da oynamaktan çekinmediği her kombininde aşikâr. Tarzında asla abartılı ya da gösterişli detaylara yer vermeyip, bunun yerine minimalist ve doğal bir çekiciliği tercih ettiğini görüyoruz.

Genelde cilt alt tonuna uygun olan turuncu ve kahverengi alt tonlarını tercih ediyor. (bu renkleri kendi cilt alt tonunuza göre değiştirebilirsiniz)

Baggy giyinmeyi tercih eden Russel için tarzında fark yaratmasını sağlayan nokta maskülen tarzının arasına sıkıştırdığı feminen dokunuşlar. Bunu ya saçıyla ya da tercih ettiği genelde sade, altın ve iri aksesuarlarla sağlıyor. Özellikle her konuda aşırı sade ve kalıplı parçalar tercih etmesi de bakıldığında temiz bir görüntü oluşturmasını sağlıyor. Klasik parçaları modern dokunuşlarla birleştirmesi de onun tarzını eşsiz kılan etkenlerden biri.

Parça Parça Notlar

  • Aksesuar olarak saçını ve makyajının sadeliğini de kullanıp cool, umursamaz ama "girly" vibeını da dengede tutmuş oluyor. Sokak tarzını genel olarak incelediğimde her zaman kombininde bir renk patlatmaktan geri durmuyor. Bu ya mavi ya kırmızı ya da turuncu.
  • Ceket olarak bol trench coatlar ve blazerlar tercih ediyor. En çok da trench coatlar dolabının vazgeçilmezi gibi duruyor ;)
  • Ayakkabı tercihi olarak da genel olarak ya topuklu terlikler ya da loaferları tercih etmesi de onun maskülen ve feminen dengesine bir işaret.

Kırmızı halıda dahi sade ve sofistike tarzından vaz geçmeyen Taylor'ın bazı ikonik görünümleri.

Kısacası Taylor Russell'ın tarzı, gençlik ve sofistike şıklığı mükemmel bir şekilde harmanlayarak öne çıkıyor. Onu ve dolabını çok seviyorum. Hem sade hem sofistike parçalar tercih etmesine rağmen o cool ve dinamik havayı her zaman yakalaması en büyük ilham verici özelliklerinden birisi<3