Dolap Kurcalama No.3: Philippa Parnevik

Rengarenk askılar ve cıvıl cıvıl şıngırtılar!

Tekrardan merhaba! Seriye son gaz devam. Bu sefer çok renkli ve festival havasında geçecek bi dolap kurcalama macerası olacak: Karşınızda Philippa Parnevik!

Philippa Parnevik adının altında bir sürü nitelik sayabiliriz. Kendisinin 10 parmağında 10 marifet var. İnternette TV ünlüsü olarak geçer ama kısacası kendisi fotoğrafçı ve instagramda cool bir sayfaya sahip. Bizim ilgilendiğimiz kısımsa onun renk cümbüşü dolabı! Başlayalım kızlar.

Philippa genel olarak çok renkli bir dolaba sahip. Giydiği her parçada başka bir rengi patlatmak onu ve dolabını dikkat çekici hâle getiren etkenlerden sadece birisi. Diğeriyse saç ve makyaj özensizliğini kendi aksesuarı olarak kullanması. Bu da onu eforsuz bir coolluğa sürüklüyor.

Farklı vibetaki parçaları birleştirerek onlara farklı bir evrende tekrar bir hayat sunuyor. Onun dolabını incelediğimde dikkatimi en çok çeken şeylerden birisiyse yıllar geçse de dolabındaki parçaları tekrar tekrar kullanmaktan çekinmemesi. Yani o bir outfit repeater! Ve bu sayede istemsizce de olsa modadaki saçma algıları yıkmak ve alışveriş çılgınlığına dur demek için harika bir örnek oluyor Philippa. Kendi dolabındaki kıyafetleri 1 kez giyip kenarda çürütmek yerine onlara tekrar tekrar bir şans veriyor.

Dolabındaki en sık görünen renkler genelde mavi ve kırmızının en canlı tonları. Eşofman bile giyse üstünden ayırmadığı kürkleri ve ışıltılı çantaları onun umursamazlığını vurguluyor. Genelde üstüne çok düşünülmemiş gibi duran ama kusursuz bir uyuma sahip bu parçalarla her zaman dikkat çekmeye hazır hâlde.

Büyük atkılar ve rengarenk çeşit çeşit şapkaları onun "o" aksesuarları. Bence kendisi şu zamana kadar dolabını kurcaladıklarımız arasında en zorları başaran kişi. Çünkü bu kadar renkle ve farklı vibetaki parçalarla bu şekilde kusursuzca oynamayı başarırken bir yandan da maskülen havasını feminen dokunularla başka bi seviyeye çıkarıyor.

She is a true queen and she knows it! And i know it!