Don't Worry Darling 23 Eylül'de Vizyonda

Merakla beklenen Don't Worry Darling'den yeni bir fragman yayımlandı.

Olivia Wilde'ın yönetmen koltuğuna oturduğu ve aynı zamanda oyuncu kadrosunda da yer aldığı Don't Worry Darling'in geçtiğimiz günlerde ikinci fragmanı yayımlandı. 23 Eylül 2022'de sinemada Warner Bros. Pictures tarafından gösterime girmesi planlanan film, 31 Ağustos'da başlayacak olan 2022 Venedik Film Festivali'nde de dünya prömiyerini yapacak olan filmlerin listesi içinde yer almaktadır. Ayrıca filmin, sinemalarda vizyona girmesinden kırk beş gün sonrasında da HBO Max'te yayımlanması planlanmaktadır.

Filmin oyuncuları arasında ise Florence Pugh, Harry Styles isimlerinin yanı sıra Olivia Wilde, Chris Pine, Gemma Chan, KİKİ Layne ve Nick Kroll yer almaktadır. Aslında filmin başrol oyuncularından olan Harry Styles yerine Shia LaBeouf'un yer alması planlanmış fakat sette sergilediği olumsuz davranışları ve uyumsuzluğundan dolayı Olivia Wilde tarafından filmden çıkarılmıştır. Aynı zamanda KİKİ Layne'in rolünün öncesinde de Dakota Johnson ile anlaşılmış olmasına rağmen The Lost Daughter filminin çekimlerinin tarihlerinin çakışmasından kaynaklı Johnson, filmden ayrılmak zorunda kalmıştır.

Filmin konusuna gelindiğinde ise 1950 yıllarında Alice (Florence Pugh) ve Jack (Harry Styles), Jack'in çalıştığı şirketin elemanlarının yaşadığı deneysel bir şirket kasabası olan Victory'e taşınırlar. Burada her türlü ihtiyaçları şirket tarafından karşılanılan insanların oluşturduğu idealize edilmiş bir toplum yaşamaktadır. Erkekler her gün şirketin amaçladığı zafer projesini geliştirmek için işe giderler iken eşleri ise sahip oldukları hayatın konforu ve şatafatının tadını çıkararak günlerini geçirmektedirler. Tüm bu verilmiş olan rahat yaşamın karşılığındaysa şirket, çalışanlarından ve ailelerinden kendilerinin amaçladığı zafer davasına sorgulamadan bağlı olmalarını istemektedirler. Alice ise eşinin çalıştığı ve gizli tutulmakta olan projeyi merak edip araştırmaya başlar. Araştırmalarının sonucunda bu kusursuz yaşamın altında farklı ve olumsuz bir şeylerin olduğunun ortaya çıkmasıyla Alice, yaşadıkları kasabadaki varlıklarının ve bulunma nedenlerini sorgulamaya ve ardından hayatlarında da kırılmalar başlar.


Fotoğraflar:

IMDb