Dünyaya Açılan Kapı: Penpal

Arkadaş edinmenin, dil öğrenmenin, farklı kültürler ve farklı ülkeler hakkında bilgi edinmenin nostaljik ve yaratıcı yolu: Penpal.

Yeni bir arkadaş edinmenin, yeni bir dil öğrenmenin, farklı kültürler ve farklı ülkeler hakkında bilgi edinmenin nostaljik ve yaratıcı yolu: Penpal.

Penpal, yani mektup arkadaşlığı insanların posta aracılığıyla birbirlerine düzenli olarak mektup göndermelerini sağlayan ve günümüzde de popülaritesini gittikçe arttıran bir iletişim yoludur.

Genellikle farklı ülkelerden insanlar birbirlerine mektup gönderirler, bu sayede hem yabancı dillerini geliştirir hem de farklı bir kültürü ilk elden öğrenmiş olurlar.

Dünyanın her yerinden insanlarla tanışıp uzun süreli ve kalıcı arkadaşlıklar edebilirsiniz. Mektup arkadaşınızdan gelecek olan mektubu heyecan içinde beklemek ve sonrasında gelen o mektubu okumak farklı bir mutluluk yaşamanıza sebep olacaktır. Yaratıcılığınızı kullanarak çeşit çeşit mektuplar yazabilir ve unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz.

globalpenfriends.com, postcrossing.com, penpal-gate.net, penpal.me gibi siteler ve Instagram ve Facebook gibi sosyal medya platformlarında var olan mektup arkadaşı bulma gruplarına kaydolarak kendinize bir mektup arkadaşı bulabilir ve unutamayacağınız anılar biriktirebilirsiniz.