En çok izlenen 5 dizi

En çok izlenen diziler

1-Lucifer


Cehennemin kralı olan şeytan karakterindeki Lucifer, cehennemden kovulduktan sonra Los Angeles’ta insan hayatı yaşamaya başlar. Dünyadayken insanların arzularını gün yüzüne çıkartıp onların tüm arzularını yanlış yollardan gerçekleştirmeye başlar. Karşılaştığı bir dedektif ile işler yoluna girmezken; dedektifin düşünceleri Lucifer’ın pek de hoşuna gitmese de, dedektif ile daha da yakınlaşmak için LAPD de suç danışmanı olur.

Tür Suç Dram Fantastik

IMDb 8,1

Tarihi 2016

Yönetmen Tom Kapinos


2-Game of Thrones


Westeros kıtasında, birkaç güçlü aile Yedi Krallığın kontrol mücadelesinde büyük bir savaş içerisindedir. İnsanların savaşmak üzere hazır olmaları gerekmektedir. Kış geliyordu ve bu kış tüm insanlığın sonunu getirmeyi hedefleyen yaratıklarla çevrilidir.

Tür Aksiyon Macerara

IMDb 9,2

Tarihi 2011

Yönetmen David BenioffD.B.

Weiss


3-Sherlock


Sir Arthur Conan Doyle’un roman serisinden uyarlanmaktadır. Kendi dedektif yöntemlerini kullanarak insanların katilleri yakalayan Sherlock, 21’inci yüzyıl başlarında yaşayan bir dedektiftir. Londra polis departmanında yardımcısı Doktor Watson’la birlikte çalışmaktadır.

Tür Suç Gizem Dram

IMDb 9,1

Tarihi 2010

Yönetmen Mark GatissSteven Moffat



4- Doctor Who


Döneminin en iyi yapımlarından birisi olan Doctor Who , Ana gezegeni Gallifrey olan ırktan Zaman Lordu olan bir Doktor, çok sayıda arkadaşı ve yanına aldıkları ekip arkadaşları ile zamandan zamana ve uzayda yolculuk yapmasıyla başlar. BFarklı gezegenlerin yaratıkları koruması gerekmektedir.

Tür Macera Dram Bilim Kurgu

IMDb 8,6

Tarihi 2005

Yönetmen Sydney Newman


 5-Black Mirror


Dizimizin her bölümünde farklı karakterler, farklı teknolojiler ve farklı savaşlar sizleri beklemekte. İzlediğiniz her bölümünde dünyamızın kötü gerçekleri sizlere sunar.

Tür Dram Gizem Bilim Kurgu

IMDb 8,8

Tarihi 2011

Yönetmen

Charlie Brooker