Film Önerisi: Brad's Status

Film orta yaş krizinden geçen, kendini üniversite arkadaşlarıyla karşılaştıran bir adamın; oğluyla üniversite gezme yolculuğunu anlatıyor.

Kendini seven tatlı bir eşi, zeki ve başarılı bir oğlu (Troy), güzel bir evi olan ve kar amacı gütmeyen bir dernekte çalışan Ben Stiller'ın canlandırdığı Brad; hayatından memnun değildir. Çoğu kişinin isteyebileceği bir hayatı olmasına rağmen üniversitedeyken hayalini kurduğu hayata sahip değildir. O zamanki arkadaşları ise güçlü, zengin ve başarılıdır.

Troy'la (Austin Abrams) Harvard Üniversitesine mülakat için giderler ve bazı aksaklıklardan dolayı Brad, kendini karşılaştırdığı arkadaşından yardım istemek zorunda kalır.

Güvensizlikleriyle yüzleşmesi gereken Brad'in ruh halini, iç hesaplaşmalarını, bilinçaltını ve hayata bakışının değişimini görüyoruz.

Ben Stiller'ın alışık olduğumuz komedi filmelerine göre daha yavaş ilerleyen ve biraz da psikolojik olan film, kendi hayatımızı sorgulamızı sağlıyor.

"Brad's Status"te dıştan hiçbir sıkıntı yokmuş gibi görünmesine rağmen insanların kendi içlerinde sorunlarının olduğunu ve bu sorunların hafife alınmaması gerektiğini gösteriyor.


Yolculuk sırasında bazen Brad'e kızıyor, gıcık oluyor; bazen de onu içten anlıyor ve destekliyorsunuz.

Fragman:

Brad’s Status – Official US Trailer | Amazon Studios - YouTube

Sonbahar zamanı, patlamış mısır ve belki bir içecek eşliğinde, battaniyenize sarılarak izleyebileceğiniz düşündüren bir film. Keyifli seyirler!