Film Önerisi: Zamanda Aşk

güldürürken ağlatan, ağlatırken güldüren sımsıcak bir film: zamanda aşk

İzlediğimde kendimi çok iyi hissettiren, fantastik olmasına rağmen bu kadar gerçekçi ve samimi bir şekilde işlenmiş çok tatlı bir filmden bahsetmek istiyorum size. Zamanda aşk, oyuncu kadrosu, konusu, kurgusu ve tüm ayrıntılarıyla çok özel ve güzel bir film.

Filmde, baş kahramanımızın ailesinin çok özel bir sırrı olduğunu görüyoruz. Ailenin erkeklerinin, zamanda geriye gidebilecekleri bir yeteneğe sahip olan bu ailede, başkahramanımızın bu yeteneği fark etmesi ile birlikte hayatında yaşananları, aldığı kararları, değiştirmeyi tercih ettiklerini ve yaşadığı güzel aşkı görüyoruz.

Yaşadığı güzel anları tekrar tekrar kendisine yaşatması, özlediği anlara tekrar dönmesi, hataları, başarıları ve aşkı… Hepsini çok güzel bir şekilde veren film, izleyip de en beğendiğim filmlerden biri oldu. Aynı zamanda izleyicinin kendisine birçok şey katabileceği anekdotları ile de oldukça dokunaklı bir film.

Romantik-komedi, drama türünde olan film, hem aile hayatını hem de romantik hayatının ayrı bir aile hayatına dönüşmesini çok başarılı bir şekilde vermiş. Filmdeki görsellik, etkileyiciliğine etkileyicilik katmış durumda. Bunun yanında oyuncu kadrosu filmin başarısında çok büyük bir etken.


Kusurların, hataların, yanlışların da olabileceğini, bir tablonun ancak kusurları ve farklı renkleri ile bir bütün olacağını, hayatın bu şekilde güzel olabileceğini gösteren bir film olarak Zamanda Aşk, mutlaka izlenmesi gereken filmler arasında yer alıyor.