Flower of Evil: Gerilim ve Aşkın Bir Arada Olduğu K-Drama

Gizem türünün hakkını veren bir K-drama: Flower of Evil.

Herkese merhaba, bugünkü yazımda 2020 yapımı olan Flower of Evil adlı K-dramayı spoiler vermeden yorumlayacağım. Keyifli okumalar!

Başrollerinde Scarlet Heart: Ryeo dizisinden tanıdığımız Lee Joon-gi ve Nice Guy dizisinden tanıdığımız Moon Chae-won bulunuyor. Gerilim, gizem, romantizm türlerinin harmanlandığı bu dizide tansiyon bir an olsun düşmüyor...

Hikaye bir dedektif olan Cha Ji-won karakteri ve kendine ait metal tasarım dükkanı bulunan Baek Hee-sung etrafında dönüyor. 5 yaşında kızları da bulunan bu mutlu ailede açığa çıkmamış sırlar vardır. Bir gazetecinin Baek Hee-sung'un kapısını çalmasıyla tüm taşlar yerinden oynar. Bu sırada Cha Ji-won karakterinin dedektif olarak çözdüğü Do Min-seok ve Do Hyun-soo davası da Baek ailesinin yakından ilgilendirmektedir. Baek Hee-sung'un kirli geçmişi peşini bırakacak mıdır?

Spoiler vermek istemediğim için konusunu çok ayrıntılı yazmak istemedim fakat gerçekten her anı heyecan ve aksiyon dolu bir diziydi. Senaristin iki başrol arasındaki ilişkiyi çetrefilli ve ayrıntılı işlemesi diziyi daha da izlenebilir hale getirmiş. Karakterlerin birbiriyle bağlantıları, ters köşeler gerçekten güzel ve ayrıntılı işlenmiş. Dedektiflerin çözdüğü davaların başrollerle bağlantısı ve işlenişi diziyi daha da gizemli hale getirmiş. Keyfinizi kaçıracak mantık hataları yoktu. Bazı yerlerde olmasa da olur dediğim, senaristin hikayeyi daha da karışık bir hale getirmek için yazmış olduğunu anladığım sahneler vardı fakat diziyi izlememe engel olmadı. Son ana kadar izlemek istedim. Şarkıları da dizinin havasına uygundu. Gerilim, gizem, romantik, ters köşe dolu, sıra dışı bir K-drama izlemek isterseniz kesinlikle önerimdir. Hele benim gibi Lee Joon-gi hayranıysanız :) Son olarak unutmadan söylemek isterim ki oyunculuklar olağanüstüydü. Her sahnenin hakkını vermişler gerçekten. Kesinlikle listenize dahil etmenizi tavsiye ederim. Hoşça kalın!

Göz atmak isterseniz fragmanı da buraya bırakıyorum:

https://www.youtube.com/watch?v=S5sie2k--zc