Geçmişi Hatırlatan Disney Dizileri

Biraz çocukluğumuza gidelim.

Disney dizileri geçmişimizin vazgeçilmez unsurlarıdır. O dizilerle büyüdük. Birçok hayran olduğumuz karakterler vardı. O karakterleri idolümüz olarak görüyor, onlar gibi olmak istiyorduk. Şu an disney dizileri her karşımıza çıktığında kesinlikle duygusal oluyoruzdur. İşte en bilinen Disney dizileri.

Jessie

Jessie'nin ilginç bir konusu var. Teksas'ta yaşayan Jessie, iş aramak için New York'a gelir. Ancak hayalindeki işi bulamayınca bakıcı olarak işe başlar. Farklı kültürlerden 4 çocuğa bakıcılık yapacak olan Jessie'yi zor günler beklemektedir.

Bu diziyi o kadar çok seviyordum ki her bölümü ayrı bir maceraydı. Her karakterin farklı olayları, tarzları vardı. Bunu diziye çok iyi yansıtıyorlardı.

Zack ve Cody Güvertede

İkiz kardeşler Zack ve Cody, anneleri otelde şarkıcı olarak işe girdikten sonra Tipton Oteli'ne taşınır. Sonunda otel personeli ile bağ kurarlar ve zaman geçtikçe  onlara güvenmeye başlarlar. İkizlerin her zaman çıkılmayacağı sanılan olaylardan en sonunda yine kurtulurlar.

Waverly Büyücüleri

Alex, Max ve Justin'in babaları gibi birer büyücüler. Birçok büyülü güçleri var. Bu kardeşler sihri doğru kullanmayı öğrenmeli ve güçlerini iyi kullanmalıdır. Çünkü ileride bir yarışmaya girmek zorunda kalacaklardır. Bu yarışmanın galibi, hepsinin en güçlüsü olacak. Böylece en güçlü olan büyüdüklerinde büyü yapabilecektir.

Yetenek Çiftliği

11 yaşındaki Chyna Parks için lise biraz erken başlar. Bir müzik dehası olan Chyna, ortaokulu bırakıp doğruca liseye giden yetenekli çocuklara yönelik bir program kazanır. Fotoğrafik hafızası ve sanat dehası olan 11 yaşındaki Olive, aynı yaştaki Fletcher, onu yeni okulunda yalnız bırakmazlar ve birlikte maceralara atılırlar.

İyi Şanslar Charlie

İyi Şanslar Charlie, Duncan ailesinin yeni doğan dördüncü çocuklarından sonra hayatlarındaki değişiklikleri konu alır. Her bölümde Teddy Duncan içinde Charlie hakkında tavsiyelerin olduğu ve bir genç olarak yaşamayı anlattığı bir video günlüğü kaydeder.

Bakıcım Bir Vampir

Ethan’ın ebeveynleri kardeşi Jane’e bakamayacağını düşünerek Sarah adında bir bakıcı tutar. Fakat Ethan ve en yakın dostu Benny, Sarah’ın Whitecapel vampirlerinden biri olduğunu anlarlar.

Haydi Çalkala

13 yaşındaki yakın arkadaşlar CeCe ve Raquel, küçüklüklerinden beri profesyonel birer dansçı olmayı hayal etmektedirler. Sonunda “Haydi Çalkala, Şikago” adlı yerel bir televizyon programında arka plan dansçıları olarak iş başlarlar ve daha sonrasında bu işte yükselişlerini anlatıyor.

Austin ve Ally

Austin ve Ally sahneye çıkan iki kişidir. Austin sahne önündeyken, Ally sahne arkasında olmayı tercih eder. Bestelerinde oldukça başarılı olan Ally çekingen bir karakterdir. Austin, şarkılarını sahne önünde söyleyen çok etkileyici bir karakter. Austin ve Ally, iki arkadaşlarını da yanlarına aldılar ve müzik sektöründe kendilerine bir isim yapmaya başladılar. Bu yolda başarılı olmak için ellerinden geleni yapmalıdırlar.

Hannah Montana

Miley, normal bir hayat süren 16 yaşında bir kızdır. Ancak bu kızın ikinci bir hayatı vardır. İkinci hayatında bir pop yıldızı olan Miley, bu durumu arkadaşlarından saklamıştır. Miley'nin ikinci gerçek adı Hannah Montana'dır.