Harry Styles: Harry's House

Serin yaz akşamlarını, yaz meyvelerini, denizi, bisiklet gezilerini ve araba yolculuklarını hatırlatacak bir albüm: Harry's House.

20 Mayıs 2022'de piyasaya sürülmesinden bu yana eleştirmenler ve hayranlardan olumlu eleştiriler alan Harry Styles'ın son ve üçüncü stüdyo albümü Harry's House, 13 şarkıdan oluşmaktadır. Şarkılar ağırlıklı olarak pop-funk, pop-rock ve R&B türündedir.

Harry Styles Japon müzisyen, şarkıcı, söz yazarı ve prodüktör Haruomi Hosono'nun 70'lerde çıkardığı Hosono's House albümünün kendi albümünün ismine ilham kaynağı olduğunu Apple Music'e verdiği bir röportajda belirtti.

One Direction grubunun yollarını ayırması ve üyelerin solo kariyerlerine yönelmeleriyle birlikte kendi müzik tarzını keşfetmeye ve müziği ile daha çok iç içe olmaya başlayan Harry Styles on üç şarkının on üçünün de söz yazarlığına katılmış; şarkı sözlerinde deneyimlerine, yaşamına ve ilhamına yer vermiştir.

"Music for a Sushi Restaurant, Late Night Talking, Grapejuice, As It Was, Daylight, Little Freak, Matilda, Cinema, Daydreaming, Keep Driving, Satellite, Boyfriends, Love of My Life" adlı şarkıları içeren bu albümü dinlerken hiçbir şarkıyı atlamayacak, her bir şarkıda başka bir duygu tatacak ve kendinizden bir şeyler bulacaksınız.