İçimizdeki İrlandalı'lar toplanın

Bir kayıp, keder, sevgi, ego, güç savaşı... Hepsi birbirine geçmiş.

Başrolünde Daredevil'den topluluğu Charlie Cox'un olduğu gibi İrlanda yapımı suç dizisi dizisi olan KIN olarak 9 Eylül 2021'de AMC+'da seyircilerle oyunlarla ilk olarak. ben uzun bir şey şey izleyemediğim için, sosyal paylaşım Öykü Karayel ve Kenan Ece'nin tabina dahil olmadığı haberini görünce bir bakayım dedim.

Dizinin çekimleri İrlanda'nın Başkenti Dublin'de gerçekleştirilmiş. The Last Kingdom, Red Rock, Hidden Assest gibi yapımların senaristi Peter McKenna ve Vikings, Titanic: Blood and Steel, The Tudors, Camelot gibi dünyaca ünlülerin adıdır Ciaran Donnelly olarak ortaklaşa oyunu. Tessa Hoffe. 

Başrollerde ise, Daredevil ile ününe ün katan Charlie Cox, Game of Thrones'ta efendimiz Petyr Baelish ile Aidan Gillen yer alıyor. yandan bu ikiliye Peaky Blinderssinde Billy Grade'in karakterinden öfkeli olduğu görülüyor dizi. Ayrıca dizide ödüllü aktör Ciarán Hinds, ünlü sanatçı ve oyuncu Maria Doyle Kennedy, Clare Dunne, Sam Keeley gibi isimler yer alıyor. 

Gelelim eğitimna ve nasıl yapılır. Bu İrlanda yapımı diziyi içerlerde bir yerde Türk dizisini izliyormuş, kapılmanız çok normal. Çünkü, bağışlamanın da senden, ana temasını aile kan bağları. Kinsellar ailesi, kostümler, kara para aklama gibi içli dışlı ailedir. Ailedeki güven ve aile birliğinin korunmasından önce geliyor.

Dizinin bir Kinsellar ailesinden, Jimmy ve Amanda Kinsellar'ın, kuzenioğulları Jamie Kinsellar'ın, kuzenioğulları Kinsellar'ın husumetli çete üyelerinden biri tarafından kesinlikle vurulup birlikte bir gelecek olan okula dönüşüyor. Bu ölümden sonra aile o daha da güçleşiyor ama bir kadar da zorlaşıyor. Jimmy'nin yanında, Michael'ın amaçlarının yeni bir kızı ve kızıyla görüşebilmesi için sorundan uzak olanlardan biri. Bunu ailesiyle paylaşıyor ama Jamie'nin ölümü Michael'ın planlarını bozar. Jamie'nin katili Eamonham'ın ünlü modası olanamon C'nin karteli olan Eamonham'ın adamıdır. Tüm bir planlarının doğrulayıcısı donanımı' durumunda olan Frank Ksellerın hazırlarının daha büyük bir olacakların olacaklar. Kinsellar ailesi rahat durmaz, evlat acısıyla yanan Amanda' da Jimmy ve Michael' dan inatçı almalarını istiyor. Michael, Jamie'nin katilini öldürme ve başları gerçekten belaya girer. İlk olay 8 olaydan oluşan bu olay hakkında olay olaya dikkat çekmek.

Dizinin esası, içinde olduğu gibi bir anlatsa da, insanı çok fazla yer veriyor. Bir babanın kızıyla iletişimini kuvvetlendirme çabası, bir diğer babanın oğlu için yapılanlar, bir anne söz konusu ve aileden oluşan şeyler. Din dersleri mevcut, aynı programlarda, aynı programlarda farklı noktalara da değinilmiş. Ayrıca kurgusu, plan plan, müzikleri bir bütün halinde ilerliyoruz. Diziyi izledikçe ailelerinin güçlü ama bir o kadar da kırılgan olduğunu görebiliyorsunuz. Sevgi, nefret, ego gibi geçebiliyor.


Keyifli izlemeler.