İstanbul'da En Güzel Tatlı Mekanları

İstanbul'da en lezzetli ve en çok tercih edilen tatlı mekanlarını sizler için derledik.

Herkes için tatlı olmazsa olmazdır. Bugün size İstanbul'da en çok tercih edilen ve en lezzetli tatlı mekanlarını paylaşacağız. O halde, en iyi tatlı mekanlarını keşfe çıkmaya başlayalım!

  • KARAKÖY GÜLLÜOĞLU

Baklava diyince mekan olarak akla ilk gelen Karaköy Güllüoğlu'dur. Baklavalarıyla ve diğer geleneksel Türk tatlılarıyla en çok tercih edilen mekanlardan biridir. Farklı tatlar denemek isteyenler içinde birçok seçenek mevcuttur.

  • BAYLAN PASTANESİ

Neredeyse 100 yıllık olan mekanın özellikle Kup Griye tatlısı mutlaka denenmesini tavsiye ederiz. Sadece Kup Griye değil, tüm tatlıları çok lezzetlidir. Ayrıca, İstanbul'da birden fazla şubesi bulunmaktadır.

  • HANE ÇİKOLATA

Özellikle çikolata severlerin bayılacağı bir mekan olan Hane Çikolatayı şiddetle tavsiye ederiz. Gidenlerin severek tekrardan gittiği bir mekandır. Aynı zamanda güleryüzlü ve kibar çalışanlarıyla da en çok tercih edilen bir mekandır. Mekanda, birçok lezzetli tatlısı bulunmaktadır. Aynı zamanda, birden fazlada şubesi de bulunmaktadır.

  • MENDEL'S

Çikolatalı şekerlemeleri ve tatlılarıyla, kahveleleriyle ve çaylarıyla hizmet edilen en çok tercih edilen tatlı dükkanıdır.

  • MOOSE CHOCOLATİER

El yapımı tatlı ve çikolatalarıyla herkesin severek gittiği bir mekandır. Sadece tatlıları ile değil, içecekleriyle de lezzetli ve şık bir mekandır.

  • GALLANT GALATA

Galata'da eşsiz bir tatlı mekanı olan Gallant Galata, en çok tercih edilen tatlı dükkanıdır. Özellikle, mekana özgü Gallant Profiterol tatlısıyla en çok tercih edilen tatlıdır. Ayrıca, mekanda birçok tatlı ve içecek de bulunmaktadır. Hepsi birbirinden lezzetlidir. Eminiz ki, bu mekana bayılacaksınız!