Kesinlikle İzlemeniz Gereken 5 Romantik Komedi Filmi

Romantik komedi filmleri sevenlere öneriler

Romantik komedi filmleri, hem kalbimizi ısıtan hem de yüzümüzde kocaman bir gülümseme bırakan türlerden biri. Stresli hayattan kaçıp biraz da olsa gülmek için neredeyse hepimizin bu filmlere ihtiyacı var. Eğer bu tür filmler seviyorsanız, işte benim çok sevdiğim, izlerken hem kahkaha atacağınız hem de aşkın tatlı hallerine tanık olacağınız beş romantik komedi filmi önerisi!


1. Isn't It Romantic (2019)

Hayatında romantizmden uzak duran Natalie'nin (Rebel Wilson) bir gün başına aldığı darbe ile her şey değişir. Gözlerini açtığında kendisini bir romantik komedi dünyasında bulur. Isn't It Romantic, klasik romantik komedi klişeleriyle dalga geçen ve seyirciye eğlenceli bir hikaye sunan bir film. Kendinizi bu filmin neşeli atmosferine kaptıracak ve Natalie'nin mizahi macerasına bayılacaksınız.


2. Irish Wish (2024)

Lindsay Lohan'ın başrolünde olduğu Irish Wish, büyüleyici İrlanda manzarası eşliğinde gelişen tatlı bir romantik komedi. Başkarakter Maddie, en yakın arkadaşının düğününde, beklenmedik olaylarla karşı karşıya kalır ve dileklerinin gerçeğe dönüşmesini izler. Film, şans, dostluk ve aşkın iç içe geçtiği ilginç bir hikaye sunarak bizleri etkisi altına alıyor.


3. Love Wedding Repeat (2020)

Bir düğünde her şeyin yolunda gitmesi zordur, peki ya her şey tekrar tekrar baştan yaşanırsa? Love Wedding Repeat, Jack'in (Sam Claflin) kız kardeşinin düğününde yaşanan kaosu konu alıyor. Farklı zaman dilimlerinde geçen hikaye, bizlere aynı olayların farklı sonuçlarını sunarak keyifli bir film ortaya çıkarıyor. Her şeyin değişik bir şekilde geliştiği bu filmde, düğün günü asla tahmin ettiğiniz gibi gitmeyecek!


4. Bride Wars (2009)

İki çocukluk arkadaşının düğün günleri bir karışıklık nedeniyle aynı tarihe denk gelince, bu tatlı rekabet hızla çirkin bir savaşa dönüşür. Bride Wars, Kate Hudson ve Anne Hathaway'in başrolünde olduğu, komik ve eğlenceli bir düğün savaşı filmi. Hayatınızda belki de düğün telaşının dönüşebildiği kabusu bu kadar eğlenceli olarak görmemişsinizdir.


5. A Family Affair (2023)

Nicole Kidman, Zac Efron ve Joey King gibi ünlü isimlerin yer aldığı A Family Affair, beklenmedik bir aşk hikayesini konu alıyor. Bazı tesadüfler sonrasında yolları kesişen ünlü oyuncu ve onun menajerinin annesiyle yaşadığı aşkı konu alan film, aşkın yanı sıra aile bağlarını da göstererek hem duygulandırıyor hem de güldürüyor.