Ters Köşe Sonlarıyla Sizi Şaşırtacak Filmler -4-

Ters köşe sona sahip 5 film önerisi

1- The Uninvited (2009)

Annesinin ölümünün ardından Anna bu travmayı atlatmak için bir süre hastanede zaman geçirir. Eve döndüğünde babasının, annesinin hemşiresiyle nişanlandığını görmesi onu tekrar depresyona iter. Anna ve kız kardeşi babasının nişanlısında bir terslik olduğunu fark eder ve bu durumu babalarına kanıtlamak için uğraşırlar. Anna ve kız kardeşi hemşirenin aslında kim olduğunu öğrenmeye çalışırlar ve birçok garip olay yaşarlar. Filmin sonunda açıklanamayan olayların kaynağının aslında çok farklı olduğunu öğreneceksiniz.

2-The Skin I Live In (2011)

İşinde başarılı bir plastik cerrah, birçok dış etkene dayanıklı sentetik bir cilt tasarlar. Etik kurallarından dolayı, evinde alıkoyduğu bir kadın üzerinde bu sentetik deriyi gizlice dener. Film birçok gizem barındırdığı için daha fazla detay vermeden sizleri izlemeye davet ediyorum.

3- The Cabin in the Woods (2012)

Fantastik-korku türünde olan bu film, çok alıştığımız bir konuya sahip olsa da işleyiş olarak birçok farklılık taşıyor. 5 arkadaş ormandaki bir kulübede güzel bir haftasonu geçirmeye gidiyor ve başlarına birçok tuhaf şey geliyor. Bulundukları yerden kaçmaya çalışırken bunun imkansız olduğunu acı bir şekilde öğreniyorlar. Bu basit konuya rağmen işleyişi farklı bir film ve filmin gidişatı sizi çok şaşırtacak.

4- The Mist (2007)

Büyük bir fırtınanın ardından kasabaya yoğun bi sis çöker. Bu sırada birçok insan bir markette mahsur kalır. Ayrıca bu sisin içince insanları öldüren başka yaratıkların da olduğunu fark ederler. Bu yaşam savaşında bir çok unsur insanları etkileyecek ve tanıdığınızı sandığınız kişilerin ekstrem durumlarda neye dönüştüğüne tanıklık edeceksiniz.

5- Triangle (2009)

Bir grup arkadaş, yat gezisi yaparken hava şartlarından dolayı gizemli bir gemiye binmek zorunda kalırlar. Bu gemide birçok esrarengiz olay başlarına gelir. İnsanlar ölmeye başlar ve işin sorumlusu hiç tahmin edemeyeceğimiz biridir.