Ters Köşe Sonlarıyla Sizi Şaşırtacak Filmler -1-

Ters köşe sona sahip 5 film önerisi.

1- Orphan (2009)

Yetimhaneden gelen bir çocuk size ve ailenize en fazla ne kadar zarar verebilir? Sorunun cevabı bu filmde gizli. Tahmin edemeyeceğiniz kadar ileri giden bir yetim kızın bir aileye yaşattıklarını konu alıyor. Sonunda çok şaşıracağınız bu film, kesinlikle izlemeye değer.

2- The Others (2001)

Güneş ışığına hassasiyeti olan iki çocuğuyla birlikte büyük bir konakta yaşayan annenin hikayesini anlatmaktadır. İşe yeni aldığı hizmetçilere evin kurallarını öğretir ve onları da disiplinli konak hayatının bir parçası haline getirir. Evin küçük kızı evde başka bir çocuğun daha yaşadığına inanmaktadır ve bunu annesine kanıtlamaya çalışır. Evdeki hizmetçilerden şüphelenen anne, konaktaki gizemli olayları çözmek için uğraşır. Film boyunca gerileceğiniz The Others, sonunda sizi çok şaşırtacak.

3- The Sixth Sense (1999)

Sekiz yaşında bir çocuk hayaletler gördüğünü ve onlardan korktuğunu yalnızca psikoloğuyla paylaşıyor fakat psikoloğu ona inanmıyor. Psikoloğun çalışmaları ilerledikçe korkunç gerçekler ortaya çıkmaya başlıyor ve hikayenin aslında çok farklı olduğunu anlıyoruz.

4- Identity (2003)

Fırtınalı bir gecede ıssız bir çöldeki motelde mahsur kalan 10 yabancının başına gelen olaylara tanıklık ediyoruz. Şans eseri bir araya gelen 10 kişi, moteldeki cinayetlerin sorumlusunu bulmaya ve çeşitli ipuçlarını keşfederek motelden kurtulmaya çalışırlar. Katili bulmak için tahmin yürütebilirsiniz ama yüksek ihtimalle filmin sonunda yanlış kişiyi hedef aldığınızı anlayacaksınız.

5- Shutter Island (2010)

Shutter adasındaki akıl hastanesinde kaybolan Rachel Solando’yu bulmak için iki polis memuru görevlendirilir. Polisler adada araştırmalar yapmaya ve hastanedeki kişilerleri sorguya çekerek bir ipucu bulmaya çalışır. Yaşadıkları esrarengiz olaylar davayı çıkmaza sürükler ve polisler asıl gerçeği aydınlatmak için uğraşırlar.