Ters Köşe Sonlarıyla Sizi Şaşırtacak Filmler -3-

Ters köşe sona sahip 5 film önerisi

1- The Invisible Guest (2016)

Varlıklı bir iş adamı sevgilisinin cinayete kurban gitmesiyle tutuklanır. Kendisine en iyi savunmayı yapması için bu konuda uzman bir avukat tutar. Anlattığı hikayedeki tutarsızlıklar avukatın dikkatini çeker ve iş adamının sakladığı sırları ortaya çıkartmaya çalışır. Yalan ve gerçek arasında gidip geleceğiniz bu filmde sırlar açığa çıktıkça aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlayacaksınız.

2- Gone Girl (2014)

Evlilik yıl dönümlerinde karısının ortadan kaybolmasıyla Nick için her şey berbat bir hal almaya başlar. Polisin yaptığı araştırmalar sonucunda bu davadaki en şüpheli kişi Nick’tir. Karısına ne olduğuna dair bir fikri olmayan Nick karısının arkasında bıraktığı ipuçlarını araştırır ve kendini temize çıkartmaya çalışır. Aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir.

3- Happy Death Day (2017)

Yoğun geçen bir günün ardından doğum gününe uyanan asi bir üniversite öğrencisi her zamanki gibi sıradan bir gün yaşayacağını düşünmektedir. Fakat günün sonunda yaşadığı korkunç olay kendisini tekrar eden bir günün içinde bulmasına sebep olacaktır. Doğum gününde öldürülür ama uyandığında yine aynı günü yaşamaya başlar. Genç kız buna bir son vermek için katilini bulmaya çalışır ve bu süreç de bizi eğlenceli bir gerilime sürükler.

4- Fractured (2019)

Uzun yola çıkan bir aile kızlarının talihsiz bir kaza geçirmesi sonucu en yakın hastaneye giderler. Anne kız MRI için alt kata inerler ve Ray uzun bir süre onları bekler. Karısından ve kızında uzun süre haber alamayınca bu durumu araştırmaya başlar. Bir süre önce MRI için gönderdiği kızının hastanede kaydının olmadığını ve hastanedeki kimsenin onları görmediğini öğrenir. Ray ailesini bulmak için zorlu bir mücadeleye başlar.

5- Goodnight Mommy (2014)

Şehirden uzak ormanlık bir bölgede yaşayan ikizler, annelerinin eve gelmesiyle birtakım olaylar yaşamaya başlıyorlar. Estetik operasyon geçirdiği için yüzü bandajlı olan annenin normalden farklı davranmaya başladığını düşünürler. Bu ailenin birbirine olan güvenlerini kazanmaları zaman alacaktır.