Kişiselleştirilmiş Çantalar Nasıl Yapılır?

Çantalarınızı yeniden tasarlamanız ve kişiselleştirmeniz için bazı öneriler.

Çantalar hepimizin vazgeçilmezi.

Renkleriyle, duruşlarıyla tarzınızı yansıtan aynı zamanda kombinlerinizin tamamlayıcısı olan çantalarınızı yeniden tasarlamak ve kişiselleştirmek aslında çok kolay.

Aynı çantayı birbirinden farklı aksesuarlarla tekrar tekrar süsleyerek bambaşka kombinlerin tamamlayıcılarına dönüştürmek mümkün.

Siz de çantalarınızı kişiselleştirmek istiyorsanız ama nereden başlayacağınıza karar veremiyorsanız başlangıçta en güzel aksesuar olarak çanta charmlarından yararlanabilirsiniz.

İstediğiniz çantalara dilediğiniz gibi hareket katarken çanta charmlarının boncuk yapılarına, renklerine ve zincirlerine karar vermek çok keyifli olacaktır.


Tabii ki anahtarlıklar da charmlar gibi çantaları süslerken inanılmaz güzel duruyor. En sevdiğiniz peluş anahtarlıkları, şehir simgelerini, favori karakterlerinizi anahtarlıkların halkalarını kullanarak kolaylıkla çantalarınızda kullanabilirsiniz. Anahtarlıklar en şık çantanızı bile sporlaştırarak farklı kombinlerinize uydurabilmenizi sağlayacaktır.


Tasarımlarınızın bir diğer parçası kurdeleler de olabilir. Geçtiğimiz yıl farklı birçok yerde karşımıza çıkan kurdeleler, çantalarınızın üzerinde istediğiniz şekilde bağladığınızda harika duracaktır.


Kolyelerimizi ve boncuklu bilekliklerimizi çantalarımızı süslerken kullanmak bazen olduğu gibi üzerimizde taşımaktan çok daha güzel durabilir. Özellikle inci kolyelerin şık çantalar üzerindeki duruşunu çok beğenebilirsiniz.


Ve tokalar… Yanınızda taşırken hem kullanışlı olacak hem de çantanızın bir parçası gibi görünecek. Dişli ve mandallı modeller çantaları kişiselleştirmek için kullandığınızda daha kullanışlı olabilir.


Minik cüzdan ve kartlıklarla da tamamlayabilirsiniz. Dilerseniz tek tek dilerseniz de aynı anda bu aksesuarları kullanarak kendinizi çantalarınızla yansıtmak işte bu kadar kolay.