Kulaklarımızın Pası Silinsin

Dyson Zone, dünyada ilk olan bir özelliğiyle kulaklarımızın pasını silmeye geliyor. Ürünün tanıtımı geçtiğimiz günlerde yapıldı.

James Dyson tarafından 1991 yılında kurulan Dyson şirketini, günümüzde en çok ''Dyson Airwrap Saç Şekillendirici'' ürünüyle bilsek de; şirket elektrikli süpürge, el kurutma makinesi gibi ürünler de tasarlayarak farklı ülkelere satmaktadır. Dyson, şimdi ise Airwrap Saç Şekillendiricisi gibi yankı getirecek bir ürününün tanıtımını yaptı.

Çeşitli tasarımlardan sonra marka, kulaklık sektörüne de giriş yaptı. Kulaklık sektörüne, kullanıcıları şok edecek bir yenilikte yer alacak markanın vizyonunun ne kadar geniş olduğu bir kez daha kanıtlandı.

Dyson'un ilk kulaklık cihazı olacak Dyson Zone, aynı zamanda hava temizleme teknolojisi ve kulaklık markasında da bir ilki yaparak, ''Giyilebilir hava temizleyici kablosuz kulaklık'' ürününün tanıtımını yaptı.

Dyson Zone'un amacı, günlük yaşantımızda maruz kaldığımız gaz, alerjen, hava kirliliği, ses kirliliği gibi durumları engellemek adına çözüm üretmek. Bu engelleme sayesinde yüzümüze temas etmeden, burnumuza ve ağzımıza temiz hava akışı sağlarken; yüksek ses kalitesi özelliği de sunuyor.

Dyson Zone, 4 tane ''temizleme moduna'' ve 3 farklı ''gürültü önleme'' özelliğine sahip. ''Düşük, Orta, Yüksek ve Otomatik'' olarak adlandırılan temizleme modlarıyla; ''İzolasyon, Şeffaflık, Konuşma'' modlarıyla da gürültüyü önleyebiliyor. Kulaklarımızın pasını artık Dyson Zone ile silebiliriz. Dünya çapında büyük ilgi göreceği düşünülen ilk hava temizleyici kablosuz kulaklık, bu ilgiyi sonuna kadar hak ediyor.