Misty K-Drama Yorumu

Aşk, öfke, kıskançlık, nefret, tutku...

Dizi 2018 yılında 16 bölüm olarak Netflix'te yayınlandı. Başrollerinde Kim Nam Joo, Ji Jin Hee, Jeon Hye Jin ve Go Joon bulunmaktadır.

Ünlü bir haber spikeri olan Go Hye Ran, bir cinayet davasının zanlısı haline gelmiştir. Eşi avukat Kang Tae Wook onu savunmaya karar verir.

Dizi Hakındaki Görüşlerim

Go Hye Ran'ı ve onun yerine geçmek için her şeyı yapmayı göze alan genç haberciyi ve Go Hye Ran'a olan aşkıyla Kang Tae Wook'u izlemek gerçekten çok keyifliydi. Kang Tae Wook görebileceğiniz en sevgi dolu ve en düşünceli eş. Go Hye Ran ise onu sevip sevmediğini bir türlü belli etmeyen kendi içinde de ikilemde kalmış soğuk bir karakter. Go Hye Ran'ın geçmişinde kalan aşkı Kevin Lee'nin tekrar karşısına çıkmasıyla işler sarpa sarar. Duygular işin içine girer. Aşk, öfke, kıskançlık, nefret... Dizi bize sadece ilişki entrikalarını değil medyayı da gösteriyor. Genç muhabir ve tecrübeli muhabir arasında geçen gerilimi izlemek sizi de onların yanındaymış gibi hissettiriyor. Bir yandan genç olanı haklı bulurken bir yandan da bu iş için her şeyini feda etmiş Go Hye Ran'ı haklı buluyorsunuz. Dizi oyunculukları ve kostümleriyle size görsel şölen sunuyor. Müziklerin güzelliğinden bahsetmeden de geçmek istemiyorum. Misty izlediğinizde size birçok duyguyu birden hissettiren oldukça kaliteli bir drama. Entrika izlemeyi seven herkese tavsiye ederim.