The Sound Of Magic K-Drama Yorumu

Sen sihre inanır mısın?

Çocukluğunu yaşayamadan büyümek zorunda kalmış olan Yoon A-Yi (Choi Sung Eun) ile terk edilmiş bir lunaparkta yaşayan bir sihirbaz olan Lee Eul (Ji Chang Wook)’un yolları bir gün kesişir. Çocukken sihre inanan Yoon A-Yi büyümenin getirdikleriyle birlikte sihre inancını kaybetmiştir fakat Lee Eul onun hayatına sihir ve umut getirecektir.

Dizi, Annarasumanara isimli bir webtoondan uyarlama olup 6 Mayıs 2022 tarihinde Netflix’te 6 bölüm olarak yayınlanmıştır. Başrollerinde Ji Chang Wook, Choi Sung Eun ve True Beauty’deki Han Seo Joon rolüyle gönüllere taht kurmuş Hwang In Yeop’u görüyoruz. 

Dizi Hakkındaki Görüşlerim

The Sound Of Magic, izleyiciyi eğlendiriyor yeri geldiğinde üzebiliyor . Dizi, sihirle gerçekliği güzel bir şekilde harmanlayıp size sunuyor. En güzeliyse de sizi sihrin gerçek olup olmadığını düşünmeye itiyor ama bu yapımı 6 bölümlük bir dizi olarak izlemektense bir film olarak izlemek isterdim. Dizi kısa olduğu için fazla olay olmadan ilerliyor ve bu da bazen sıkılmanıza sebep oluyor. İki saatlik bir film olsa birçok izleyicinin daha çok beğeneceğini düşünüyorum. Üstelik müzikal sevmeyen biriyseniz dizi sizi kendine çekmeyebilir. Ben genel olarak müzikal izlemeyi sevmeyen biri olarak o kısımları izlemeden geçtim. Yine de dizinin son sahnesini çok sevdiğimi söylemeden geçemeyeceğim. Dizi hakkındaki genel yorumum dizinin ortalama ve keyifli zaman geçirmek için izlenebilecek bir dizi olduğu yönünde.