Moda Trendlerini Keşfetmek

Trendlere uyum sağlamak.

Animal printsler, son yılların moda dünyasında popüler bir trend haline geldi. Leopard, zebra, yılan gibi hayvan desenlerini taklit eden bu desenler, cesur ve dikkat çekici bir görünüm sunuyor. Kıyafetlerden aksesuarlara kadar geniş bir alanda kullanılıyor. Bu deseni daha önceleri hiç sevmeyen insanlar bile bayıla bayıla kullanıyor. En gündemde bu trendimiz mevcut.

Bubble etekler, son zamanlarda moda dünyasında yeniden popüler oldu. Bu etekler, bel kısmında düz başlayıp diz veya diz altında balon şeklini alarak hem feminen hem de eğlenceli bir görünüm sunuyor. Herkesin pek tercih edebileceği bir trend değil. Ama oldukça eğlenceli. Moda dünyasında her sezon farklı renk ve desenlerle karşımıza çıktıkları için her tarza uyum sağlayabilmesi kolay gibi.

Buffle şortlar, popüler moda trendi. Belde balon şeklinde detaylarıyla yaz aylarında rahat ve şık bir seçenek sunuyor. Çeşitli renk ve desenleriyle her tarza uyum sağlayabilirler.

Chunky takılar son zamanlarda çok popüler. Sanırım bu trendlerin arasında en sevdiğim. Takı takmayı çok seviyorum. Özellikle böyle büyük charmları. Kalın zincirler, büyük halkalar veya iri taşlar olması dikkat çekici yapıyor. Her tarza güçlü bir ifade katıyorlar ve herhangi bir kıyafeti anında canlandırıp harika bir hale sokuyorlar. Bu trendin de büyük bir etkisi var. Takı takmayı sevmeyen kişiler bile takı arayışına girdi.

Onitsuka Tiger, yeniden popüler olan Japon spor ayakkabısı markası. Retro tarzı ve özgün tasarımlarıyla dikkat çekiyor. En kısa zamanda dolabımda istediğim bir ayakkabı.