Netflix'den İzleyebileceğiniz 5 Dizi Önerisi

Karışık dizi önerisi

  1. Gilmore Girls

Bağımsızlığına düşkün bekar anne Lorelai, hazırcevaplıkların havada uçuştuğu bir ortamda, iyi bir üniversiteye gideceği belli olan yetenekli kızı Rory'yi yetiştirir. Binlerce seçenek, sınırsız eğlence. Lauren Graham ve Alexis Bledel, eleştirmenlerin beğenisini toplayan dizide göz kamaştırıyor.

2. Anne With an E

Cesur ve tutkulu yetim kız, evlenmemiş yaşlı bir kadın ile onun tatlı dilli bekar erkek kardeşinin yanında alışılmadık bir yuva bulur.

3. Disenchantment

Dizinin ana karakteri, sarhoş bir prenses olan Bean'dir. Bean, sevimli bir elf olan Elfo ve şeytani bir arkadaşı olan Luci ile birlikte Dreamland krallığını keşfederken birçok maceraya atılır. Bir yandan da babasının baskısı altında olan Bean, kendisi olmak ve kendi hayatını yaşamak için mücadele etmektedir.

4. Inside Job

Inside Job, tüm komplo teorilerinin gerçek olduğu bir dünya düzeninde yaşananları ve bu atmosferde güçlü kalmaya çalışan bir kadının maceralarını konu ediyor. Komedi türündeki yapımın senaryosu Gravity Falls” ve “Disenchantment”ın senaristlerinden biri olan Takeuchi tarafından kaleme alınıyor.