On Yaşına Giren Popüler Kültür Olayları

2024'de 10 yaşına giren/girecek popüler kültür olayları

Happy

Pharell Williams, tüm seneyi ele geçiren Happy şarkısını yayınlamıştı. Şarkı her yerde çalıyordu ve kaçmanız mümkün değildi. En korkunç anılarınıza bile şahit olması mümkün olan bu şarkı, bu yıl 10 yaşına bastı.

King Joffrey

Game of Thrones belki de en çok nefret edilen karakterini öldürmüştü. Joffrey'nin ölümü tüm seyircileri şoke etmişti. Saygıyla anamıyoruz kendisini :)

But first... Let Me Take a #Selfie

2014'de ön kameraların yaygınlaşması ve sosyal medya kullanımının yaygınlaşması nedeniyle bir selfie çılgınlığı başlamıştı. The Chainsmokers'ın yayınladığı #SELFIE şarkısı da yine aynı yıl yayınlanmıştı. Tüm bunlar, şimdi baktığımızda abartılacak bir şey olmadığını düşündüğümüz "ikonik" Oscars selfiesine neden olmuştu.

1989

Taylor Swift senenin en çok satış yapan albümü 1989'ı yayınladı. Ayrıca albüm bu yıl 1989 (Taylor's Version) olarak bir yaşını kutlayacak.

ALS Ice Bucket Challenge

Bu meydan okuma ALS hastaları için farkındalık yaratmayı amaçlıyordu. Bu sayede, ALS derneklerinin bağışları arttığı söyleniyordu.

Met Gala'da Kavga

Jay-Z ve Beyoncé'nin kız kardeşi Solange Met Gala after partisinde (asansörde) kavga etmişlerdi. Nedeni tam olarak bilinmese de, güvenlik kamerası görüntüleri medyayı kasıp kavurmuştu.

Brangelina

Angelina Jolie ve Brad Pitt, sonlarından habersiz olarak Fransa'da evlendiler.

Justin Beiber

Justin Bieber, alkollü araç kullandığından dolayı tutuklanmıştı.

Genç Yetişkin Kurgu Edebiyatı Filmleri

The Fault in Our Stars, Divergent ve The Hunger Games en çok tutan filmler arasına girdi. Her yer alaycı kuş sembolü ve "okay? okay." baskılı ürünlerle çevrilmişti.

Ultraviolence

Lana Del Rey, Ultraviolence albümünü yayınladı.