Oppenheimer Temmuz Ayında Vizyonda!

2023 yılı sinema şöleni ile geliyor. Muhteşem kadrosu ile atom bombasının gelişim sürecini anlatan film!

2023’ün beklenen filmlerinden Oppenheimer büyük merakla bekleniyor.

Oppenheimer Filmi Oyuncuları Kimler?

Filmin inanılmaz kaliteli bir oyuncu kadrosu var. Peaky Blinders dizisinin Shelby’si Cillian Murphy, Tony Stark rolü başka olmak üzere her filmde kendini gösteren Robert Downey Jr., Florence Pugh, Matt Damon, Rami Melek ve The Boys’un hafif korkak karakterini oynayan ‘Jack Quaid’ gibi isimlerin oynadığı Oppenheimer filmi, öncelikle bu oyuncuların fanlarını kazanacak gibi duruyor.

Oppenheimer Filmi Konusu Nedir?

Film Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer’ın hayatını anlatma üzerine yapılmış. Atom bombasının İkinci Dünya Savaşı sırasında geliştirilmesini anlatıyor. Fragmanda aksiyon var ama yüksek seviyede aksiyon yerine daha bilimsel bir film izleyeceğimizi düşünüyorum. Christopher Nolan’ın tarzına bakıldığında elbette her an her şey olabilir, bunu da unutmamak lazım.

Fragmanda Cillian Murphy oyunculuğu ile göz dolduruyor ve ‘bu rolü bu adamdan başkası da bu kadar iyi oynayamazdı’ dedirtiyor. Müzikler elbette 2 fragmanda anlaşılacak bir konu değil. Fakat o sinematografinin müziğe uyumunu fark etmemek de imkansız.

Konusunda tarihi olayların ve atom bombasının yer alması, kaliteli oyuncu seçimi, çok iyi bir yönetmeni, mükemmel bir sinematografi ve uyumlu müzikleri ile herkesin merakı konumunda olan filmin bir özelliği daha var. Atom bombası patlama sahnesinin bilgisayar efekti olmadan çekilmiş olması.


Oppenheimer Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Herkesin merakla beklediği film. 21 Temmuz 2023 tarihinde vizyonda olacak. Umarım biletler tükenmeden yetişir, ilk günden izleyebiliriz.

Fragmanı aşağıya bırakıyorum.