Şahsiyet II. Fasıl

5 yıl aradan sonra gelen yeni sezon: II. Fasıl yayın tarihi belli oldu.

İlk sezonu 2018 yılında Ay Yapım tarafından yapılan, Puhu TV orijinali olarak platformda yayına giren Şahsiyet dizisi yayınlandığı dönemde herkes tarafından çok sevilmiş ve beğenilen yapımlardan biri olmuştu. Fakat yayınlanan sezon bittiğinde yeni bir devam sezonunun gelip gelmeyeceği belirsizdi. Uzun süre ne yapım ekibinden ne de Puhu TV’den ikinci sezona dair hiçbir olumlu haber alınamamıştı. 

Yıllar sonra -bir 5 sene kadar oldu :)- 2020 yılında yayın hayatına başlayan Gain Medya bu konuya bir el attı ve yayın haklarını satın alarak ikinci sezonun geleceğini ve yapım aşamasında olduğu müjdesini biz izleyicilere verdi. 

Gain Medya 30 Ekim’de dizinin II. Fasıl afişini, hemen bir gün sonra da sezon fragmanını ve yayın tarihini paylaştı. 

(@gainmedya, Twitter)

Yapılan paylaşıma göre dizinin II. Fasıl’ı 13 Kasım tarihinde başlayacak. Geride kalan sezon kadrosunun yanı sıra ekibe yeni katılan isimler de var. Hakan Günday’ın kaleme aldığı, Onur Saylak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Şahsiyet II. Fasıl kadrosunda: Haluk Bilginer, Erdal Özyağcılar, Şebnem Bozoklu, Cansu Dere, Recep Usta, Salih Usta, Ömer Duran, Eda Şölenci, İlker Aksum, Nergis Öz, Nurseli İdiz, Burhan Öçal ve Şehsuvar Aktaş gibi isimler yer alıyor. 

Aradan çok zaman geçti, ilk sezonda neler olduğunu veya hikâyeyi unuttuk diyenler için ise dizinin birinci sezonu hem Puhu TV hem de Gain platformlarında bulunuyor. Ben de şahsen çoğu detayı unuttuğum için yeniden başladım birinci sezona :)

Henüz izlemediyseniz Şahsiyet II. Fasıl fragmanını buradan izleyebilirsiniz:

https://www.youtube.com/watch?v=4KEVWajVOoI