Şehre Dönüş FW24

Sonbahar Rüzgarları FW24

Moda dünyasında eylül ayıyla birlikte artık şehre dönüşlerin ve yavaş yavaş tatil sezonunun sonlanışı ile gardroplarda sonbahar rüzgarları esmeye başlıyor!

Sezonda en çok odağımızı çevirdiğimiz ilham stillleri süetler ve trençkotlar!

Tiril tiril gömlekler ve uçuş uçuş eteklerde bize göz kırpıyor...

Eylül ayının tatlı esintisi ve havaların soğumaya başlaması ile birlikte şehre dönüşte rahat, sakin ve şık olmak istiyoruz. Gardroplarımızın kapsül parçalarından olan trençkotlar, jeanlar, oversize gömlekler ve loaferler bize zamansız şehir stilini dimaik bir şekilde sunuyor. Şehre dönüş dendiğinde aklımıza gelen o yoğun tempo ve kaos bize birikmiş işleri, okulları, aktif çalışma hayatını hatırlatıyor. Şehirde her an nerede neye ihtiyaç duyacağımızı bilmediğimiz günlerde yine sahnelerde kocaman ve sonsuz derin çantalarımız yer alıyor.

Şehirde eylül akşamlarında, bohem bir köşe barda kokteyl yudumlama keyfinde ise bize saten etekler şık kazaklar ve daha yumuşak tonlar eşlik ediyor. Stilimizi şımartmak ise kovboy çizmelerimizin raflardan inmesi ile başlıyor. Aksesuarlarımızın dikkat çekici ve çarpıcı olması zarif ama bir o kadar iddâlı görünmemizi sağlıyor.

Soft seçimler ve rahat kombinler şehre döndüğümüz gibi bize kucak açıyor. Sonbahar bize ilham, mutluluk ve yeni başlangıçlar versin...