Sıkı Dostlar Filminin Yıldızı Ray Liotta Hayatını Kaybetti

Sıkı Dostlar filmiyle ünlenen yıldız, film çekimi için gittiği Dominik Cumhuriyeti'nde, uykusunda hayatını kaybetti.

Reklamcısı Jennifer Allen, ABD'li yıldızın Dangerous Waters filminin çekimleri için orada bulunduğunu söyledi.

Martin Scorsese'nin en iyi filmi olan Sıkı Dostlar'da gangster Henry Hill rolüyle hafızalara kazınan Lioatta, asıl büyük çıkışını 1989 yapımı kara komedi Vahşi Bir Şey filminde eski hükümlü Ray Sinclair'i oynarak yaptı.

Bu rolle Altın Küre adaylığına layık görüldü ve sonrasında çok farklı karakterlere sajip ikizlerin arasındaki ilişkiyi anlatan 1988 yapımı Dominick ve Eugene filminde rol aldı.

Batman Pişmanlığı

New Jersey doğumlu oyuncu 2016 yılında yaptığı açıklamada Tim Burton'ın yönetmenliğindeki Batman filmi için seçmelere katılma şansını geri çevirdiği için pişman olduğunu belirtti.

"İlk filmimi yaptığımda, Tim Burton Batman'i çekmeye hazırlanıyordu. Bu rol için benimle ilgilendi çünkü karakterin sinirli ve öte yandan da gerçekçi olmasını istiyordu."

"O sırada çok başarılara imza atmış olsa da 'Batman mi? Bu aptalca bir fikir' diye düşündüm. Yani evet, bunun için seçmelere katılmadım ve pişmanım."

Liotta ayrıca, Adam Driver ve Scarlett Johansson'un başrollerini paylaştığı Evililk Hikayesi filminde avukat Jay Marotta'yu canlandırdı.

Oyuncu yakın zamanda Elizabeth Banks'ın yönettiği 2023'te vizyona girecek film The Cocaine Bear üzerinde çalışmayı bitirmişti.


KAYNAK: BBC