Sims 4: En İyi 5 Eklenti Paketi

Keyifli bir simülasyon oyunu olan Sims 4'ün en iyi 5 eklenti paketini inceliyoruz.

Sul sul! Harika bir yaşam simülasyon oyunu olan Sims 4'ün günümüze kadar 12 tane eklenti paketi severleri ile buluştu. Bugün aralarından bu paket olmazsa oyunun tadı olmaz diyebileceğim 5 paketi inceleyeceğiz.

1- SEASONS

Seasons gerçek bir yaşam simülayonu oynamak istiyorsanız kesinlikle sahip olmanız gereken bir paket. Bu paket ile oyuna mevsimler ve tatiller ekleniyor. Dört mevsimin de yaşandığı pakette, kışın kar melekleri yapabilir, baharda fırtınalardan korkabilirsiniz. Simsler aşırı sıcaktan ve aşırı soğuktan ölebilirler. Mevsimlere uygun giydirilmezlerse sürekli şikayet halinde olabilirler. Birçok tatilin de eklendiği bu pakette Noel'de Noel Baba ile sohbet edebilir, sevgililer gününde çiçek almadığınız için üzgün bir ruh haline bürünebilirsiniz. Tek olumsuz yönü yeni bir dünya ile gelmemesi olan bu paket eleştirmenlerden 81/100 alsa da bana göre olmazsa olmaz bir eklenti paketi.

2- CATS AND DOGS

Oyuna sevimli dostlarımız olan kedi ve köpekleri ekleyen bu paket olmazsa olmaz paketlerden. Hemen hemen her türü bulabileceğiniz Create-a Pet ekranında yaratabildiğimiz dostlarımızla güzel günler geçirebilir veya evcil hayvan sahiplenebilirsiniz. Veteriner kliniği açarak bu kariyerde ilerleyebilir, küçük dostlarımızı sağlıklarına kavuşturabilirsiniz. Aynı zamanda oyuna, bu paket ile sahil kasabası tarzında olan Brindleton Bay adında yeni bir dünya ekleniyor ve oldukça kullanışlı araziler bulunmakta. Bu paket genel olarak olumlu oylar alarak sevenleri tarafından oynanmaya devam ediyor.

3- GET TO WORK

Doktor, dedektif ve bilim insanı karakterlerini oyuna ekleyen bu paket çoğu oyuncu tarafından sevilmese de bence oldukça güzel bir paket. Bu üç meslekte karakterimize kariyer yolculuğunda aktif olarak eşlik etme imkanına sahip oluyoruz. Bu paketi güzel yapan en etkili özelliğin dükkan açabilme özelliği olduğunu düşünüyorum. Çoğu eşyayı satabileceğiniz dükkanlarda müşterilerinizle etkileşime girebilir, zamanla yeni ödüllere sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda uzaylıları da oyuna ekleyen pakette, gizli bir yer olan Sixam'da partilere katılarak yeni uzaylı dostlar edinebilirsiniz. Paketin en kötü özelliği Magnolia Promenade adında 4 araziye sahip, oldukça işlevsiz bir kasabayı bizlere sunması.

4- GET TOGETHER

Genel olarak sosyalleşmeye dayalı olan bu pakette kulüplere katılabilir veya kendi kulüplerizi kurabilirsiniz. Dans ve DJ'lik yeteneklerinizi geliştirebilir, partilerde boy gösterebilirsiniz. Paketin tüm özelliği bu mu yani derseniz aslında bu fakat paket öyle güzel bir dünya ile geliyor ki çoğu oyuncunun hayalindeki evi bu dünyaya kurduğuna eminim: Windenburg. Daha çok Avrupa'yı andıran bu dünyada doya doya kullanabileceğiniz 27 tane arazi bulunmakta.

5-COTTAGE LIVING

Kırsal yaşama odaklanan bu pakette, çiftçilik yaparak şehrin gürültüsünden uzaklaşabilirsiniz. İnekler, tavuklar, lamalar, tilkiler ve tavşanlarla etkileşime geçebileceğiniz bu pakette yeni gelen dünyanın adı Henford-on-Bagley. Oldukça kullanışlı olan bu dünyada doğal bir yaşam sürebilir, pikniğe gidebilir, kırsalın tadını çıkarabilirsiniz. Bu pakete gerçekçilik katan en önemli özellik ise marketten satın almadan yemek yapamamamız.

Dag Dag! İyi oyunlar :)