Son Zamanların En Popüler Netflix Dizisi: WEDNESDAY

Wednesday ilk sezonuyla rekor bir başlangıca imza attı.Dizinin ikinci sezonunu sabırsızlıkla bekliyoruz.


Tim Burton imzalı Wednesday, platformun en yüksek izlenme oranı ile açılış yapan dizisi olmanın yanı sıra sekiz bölümlük ilk sezonuyla ilk haftasında en çok izlenen İngilizce dizi oldu.

Kısaca diziden bahsedelim:

Zeki, alaycı ve azıcık içi geçmiş bir kız olan Wednesday Addams, Nevermore Akademisinde yeni dostlar ve düşmanlar edinirken art arda gerçekleşen cinayetleri araştırır. Tim Burton'ın hayal gücünün ürünü olan dizi, Wednesday Addams'ın Nevermore Akademisi'ndeki öğrencilik yıllarında geçen ve doğaüstü gizemlerle dolu olan bir dedektif öyküsünü konu alıyor. 

Dizide Wednesday, yeni ortaya çıkan medyumluk yeteneğinde ustalaşmaya çalışacak, kasabada dehşet saçan kanlı bir cinayet serisini önleyecek ve 25 yıl önce ebeveynlerinin karıştığı doğaüstü bir gizemi çözecek. Üstelik tüm bunları yaparken okulda kurduğu yeni ve karmakarışık ilişkilerde yolunu bulmaya çalışacak.


Örgülü saçları, simsiyah kıyafetleri ve ürkütücü tavırlarıyla hafızalarımızda yer edinen Wednesday Addams’a nihayet kavuştuk. Hatta o kadar çok özlemişiz ki Wednesday Addams'ın maceralarını merkeze alan dizi, ilk haftasında 341,23 milyon saat izlenerek ve TV listelerinde zirveye yükseldi.

Yönetmen koltuğunda Tim Burton'ın oturduğu "Wednesday"de, Jenna Ortega'yı Wednesday Addams rolüyle görüyoruz. Ortega'ya Morticia Addams rolünde Catherine Zeta-Jones, Gomez Addams rolünde Luis Guzmán, Pugsley Addams karakterinde ise Isaac Ordonez eşlik ediyor.


Wednesday'in dumanı henüz üstünde tütmesine rağmen çok lezzetli kokular yükseldiğini anlıyoruz bu rekor haberleriyle. Ne izleyeceğini düşünenlerdenseniz, rekorların yeni sahibi bu diziye bir şans verebilirsiniz.

Keyifli Seyirler Dilerim.