''The English'' Dizisi 10 Kasım'da Yayımlanacak

Emily Blunt'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı diziden ilk fragman yayımlandı.

Geçtiğimiz hafta Emily Blunt'un başrolünde yer aldığı The English isimli bir batı drama olan televizyon dizisinden ilk fragman yayımlandı.

Dizinin senaryosunu yazan Hugo Blick'e, aynı zamanda yönetmenlik koltuğu da teslim edilmiştir. Dizinin 10 Kasım 2022'de İngiltere'de BBC Two'da, Amerika Birleşik Devletleri'nde ise Amazon Prime Video'da yayımlanması planlanmaktadır.

Dizinin konusuna gelindiğinde ise İngiliz bir kadın olan Cornelia Locke (Emily Blunt), 1890 yılında oğlunu kaybetmiştir. Oğlunun ölümünden mesul tuttuğu adamdan intikam almak istemekte ve bu nedenden dolayı Batı'ya gitmektedir. Gittiği yere vardığında ise eskiden bir izci süvari ve aynı zamanda da doğuştan Pawnee Nation üyesi olan biriyle tanışır. Bu tanışmanın ardından ise birlikte olası bir ortak tarihi keşfetmeye başlarlar.

Çekimleri Mayıs 2021'de İspanya'da başlayan ve Eylül 2021'de sona eren dizinin oyuncu kadrosunda ise Emily Blunt dışında ''Alacakaranlık'' serisinden tanıdığımız Chaske Spencer ve ''Victoria'' dizisinde Prens Albert'ı canlandıran Tom Hughes bulunmaktadır. Diğer oyuncular ise şu şekildedir: Rafe Spall, Stephen Rea, Valerie Pachner, Toby Jones ve Ciaran Hinds.


Kaynak:

https://en.wikipedia.org/wiki/The_English_(TV_series)


Görseller:

IMDb