The K2 K-Drama Yorumu

Bir devlet başkanlığı adayının ailesi için koruma olarak tutulan kaçak bir asker, kişisel ve siyasi entrikaların içine sürüklenir.

Kim Je Ha Irak'ta savaşmış ve haksızlığa uğramış kaçak bir askerdir. Go Anna, başkan adayı Jang Se Joon'un sakladığı kızıdır. Go Anna'yı bir yerde tutmakta ve çıkmasına izin vermemektedirler. Anna bir fırsat bulup kaçtığı sırada Kim Je Ha'yla yolları kesişir. Anna'ya yardım eden Je Ha, peşindekilerin polis olduğunu anlayınca kaçar. Kim Je Ha, Kore'ye döndükten sonra bir kadınla tanışır. Milletvekili eşi olan kadın, ona ailesinin korumalığını yapmasını teklif eder. Planlarını gerçekleştirmek için bu teklif kaçınılmaz bir fırsattır. Kim Je Ha, kadının kızının koruması olmakla görevlendirilir. Ve bu kız Barcelona sokaklarında çaresiz bir şekilde ondan yardım isteyen Go Anna'dır.

Dizi Hakkındaki Görüşlerim

Dizi ilk bölümünden son bölüme kadar oldukça heyecanlı. Fazlaca aksiyon sahnesi görüyoruz ve genel olarak hepsi güzeldi. Dizi için romantik bir dizi diyemeyiz çünkü içinde her ne kadar aşk olsa da aşk sahneleri azdı. Genel olarak tüm karakterleri sevdim. Ji Chang Wook'un aksiyon dizilerine ne kadar yakıştığını söylenmeye gerek bile yok. Özellikle de kötü karakterlerden olan Choi Yoo Jin diziyi taşıdı diyebilirim. Karakterin güçlü ve zayıf yanlarını oyuncu olabilecek en iyi şekilde yansıtmıştı. Dizide sürekli kötü karakterlerin kurdukları ortaklıkları ve çıkarlarına göre nasıl saf değiştirdiklerini görüyoruz. Dizide en sevmediğim karakter Go Anna oldu. Oldukça zayıf ve güçsüz bir karakterdi. Maalesef ki karakteri dizinin başında böyle sonrasında farklı görmüyoruz. Başında da sonunda da hala aynı kişi. Anna'nın değişiminin olmaması bence dizinin önemli eksikliklerinden biri. Onun dışında söyleyenecek fazla söz yok. Dizi, aksiyon ve entrika severlerin ilgisini çekecek ve heyecanla izlenecek iyi bir dizi.