Ücretsiz-Uygun Fiyatlı Online Sertifika Alınacak Siteler

Online ücretsiz olarak alabileceğiniz sertifika programları. İstanbul İşletme Enstitüsü, BTK Akademi, Udemy, Linkedin-Workshopers, İsmek.

1-İstanbul İşletme Enstitüsü

İstanbul İşletme Enstitüsü ücretsiz eğitimler bulabileceğiniz kaliteli bir sitedir. Buradan makul ücretlere de eğitim programları bulabilirsiniz. Eğitim programlarına kolayca kayıt olabilir dersleri izleyebilir, eğitim içindeki deneme sınavına girerek sertifika sınavı öncesi kendinizi geliştirebilirsiniz. Sitede: Microsoft Office Programları, Diksiyon, Yaratıcı ve Tasarım Odaklı Düşünme, Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi, İşaret Dili, İleri Excel, Fotoğrafçılık gibi daha birçok eğitim bulabilirsiniz. Eğitim sonunda gireceğiniz sertifika sınavından 100 üzerinden 70 almanız halinde sertifika almaya hak kazanabilirsiniz ve sonucunda sertifika kodunuzu da alarak Linkedin üzerinden paylaşabilirsiniz.

2-BTK Akademi

BTK Akademi sertifika programlarına e devlet üzerinden giriş yapabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan bu sitede Yazılım Dünyası, İşletme Dünyası, Sistem Dünyası, Kişisel Gelişim Dünyası, Tasarım Dünyası, K12 Dünyası ve Kariyer Yolu kategorilerinde eğitimler bulunmaktadır. E devlet sitesinden alındığı üzere e devlet onaylı olan bu eğitimler sonucunda alacağınız sertifikayı Linkedin’e rahatlıkla koyabilirsiniz.

3-Udemy

Udemy’de ücretsiz çok fazla eğitim programı bulabilirsiniz. Bu programlar Canva, İngilizce, Sketchbook eğitimi gibi konular olmak üzere daha başka konularda da bulunuyor. Bu eğitimler dışında 140 TL gibi fiyatlardan başlayarak devam eden başka ücretlerde de eğitimlere ulaşabilirsiniz. Udemy’de saydığımız diğer siteler gibi geçerliliği yüksek olan online eğitim programlarındandır.

4-İsmek

İsmek çoğu kişinin bildiği ücretsiz eğitimler alabileceğiniz bir kurumdur. Yüz yüze eğitim vermekle beraber online olarak da eğitimleri bulunan, sonucunda sertifika alabileceğiniz kaliteli eğitim programları vardır. Yapay zeka, grafik tasarım, el işleri, dil gibi kategorilerde sertifika programları bulabilirsiniz. Siteye İstanbul Senin uygulaması ile giriş yaparak eğitimlere kayıt yapabilirsiniz.

5-Linkedin-Workshopers

Linkedin üzerinden takip edebileceğiniz, sertifika alabileceğiniz bir site olan Workshopers eğitimlerine, Linkedin üzerinden arama kısmına yazarak gönderiler kısmından ulaşabilirsiniz. Bu eğitimler canlı olarak girilen belli bir saati olan eğitimlerdir.

·      Bu eğitimler dışında Global Enstitü sitesinden de ücretsiz eğitimler alabilirsiniz. Fakat eğitim bitiminde sertifika alabilmek için ücret vermek gerekmektedir. Kaliteli eğitimler alabileceğiniz bu site de, diğer saydığımız siteler gibi geçerliliği olan ve güzel eğitimleri olan sitelerdendir.