Ünlü Oyuncu Avustralya'da Bıçaklı Kavgayı Ayırdı

Adını Slumdog Millionaire filmi ile duyuran yıldız oyuncu Dev Patel, tanıklık ettiği kavgaya kayıtsız kalamadı.

Yetkililer, Dev Patel'in bu hafta başlarında Adelaide'de bıçaklı bir kavgayı başarıyla ayırdığını doğruladı.

Yıldız oyuncu, 1 Ağustos Pazartesi günü Adelaide'deki kavgaya tanık oldu.

Bir erkek ve bir kadının markette kavga ettiği ve adamın göğsünden bıçaklandığı bildirildi.

Patel'in sözcüsü, yıldızın "doğal içgüdüsüyle hareket ettiğini" söyledi. Bıçaklanan adamın hayati tehlikesi bulunmadığı edinilen bilgiler arasında.

Patel temsilcileri BBC News'e verdiği demeçte, "Dün gece Adelaide'de Dev Patel ve arkadaşlarının bir markette ve dışında sürmekte olan şiddetli bir kavgaya tanık olduklarını doğrulayabiliriz." dedi.

"Dev, durumu sakinleştirmek ve kavgayı ayırmak için doğal içgüdüsüyle hareket etti. Grup bunu yaparken çok şükür başarılı oldu ve polisin ve sonunda ambulansın geldiğinden emin olmak için olay yerınden ayrılmadılar."

Güney Avustralya Polisi, bir erkek ve kadının sokakta kavga ettiğine dair ihbarların ardından yerel saatle akşam 20.45 civarında çağrıldığını söyledi.

İddiaya göre çift, kadının adamı göğsünden bıçaklamasından önce tanıkların kavgayı ayırmaya çalıştığı yakındaki bir benzin istasyonunda kavga etmeye devam etti.

Patel'in ekibinden yapılan açıklama şöyle devam etti: "Bu durumda hiçbir kahraman yok ve ne yazık ki bu özel olay, toplumun marjinalleştirilmiş üyelerinin hak ettikleri haysiyet ve saygıyla muamele görmemesiyle ilgili daha büyük bir sistemik sorunu vurguluyor."


Patel büyük çıkışını İngiliz gençlik draması Skins'te yaptı ve ayrıca Oscar adaylığı aldığı The Green Knight, The Best Exotic Marigold Hotel ve Lion'da rol aldı.


KAYNAK: BBC