Yakında Vizyona Girecek Üç Farklı Film

Bu yazısa yakında vizyona girecek filmleri keşfedeceksiniz.

Geçen hafta "Bu Sonbahar Kaçırmamanız Gereken Oyunlar" yazımda da belirttiğim gibi, kapalı alan aktivitelerine yavaş yavaş geçiş yapmak üzereyiz. Tiyatro salonlarının yanı sıra, sonbaharda vakit geçirebileceğimiz başka bir yer ise sinema salonları. Bu yazıda da, önümüzdeki aylarda vizyona girecek filmleri derledim.


  1. Joker: İkili Delilik

En iyi Joker'in hangi Joker olduğu tartışmaya açık olsa da Joaquin Phoenix'in gösterdiği performans, izleyenlerin ağzını açık bırakmıştı. Joker, sadece karakterin psikolojik tarafını anlatmayla kalmamış aynı zamanda toplum üzerine mercek tutarak sosyolojik bir tutum almıştı. Geçen beş yılın ardından Joaquin Phoenix, Joker: İkili Delilik filmiyle geri dönüyor. İkinci filmde partnerini canlandıracak kişinin Lady Gaga olması da seyircileri filme çeken etkenlerden biri.


2. Venom: Son Dans

Eddie Brock/Venom üçlemesinin son filmi olacak Venom: Son Dans, ekim ayında sinema seyircisiyle buluşacak. Film hakkında çok bilgi verilmese de Eddie Brock ve Venom'un kendi dünyası tarafından aranan birer kaçak olduğu bilgisine sahibiz. Yönetmen koltuğunda Kelly Marcel otururken oyuncular ise Chiwetel Ejiofor, Juno Temple ve Tom Hardy.


3. Moana 2

Joker: İkili Delilik gibi devam filmi olan Moana 2, 2016 çıkan filmin ikincisi olarak beyaz perdede gösterime girecek. Bir animasyon filmi olan Moana 2, atalarından miras kalan arayışını tamalama amacıyla kaşif kimliğine bürünen Moana'nın başından geçen olayları anlatıyor. Yönetmen koltuğunda Dana Ledoux Miller, David G. Derrick Jr. ve Ron Clements var.

Bu filmler hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak ve vizyona girecek başka filmleri keşfetmek için https://www.paribucineverse.com/gelecek-filmler sitesini ziyaret edebilirsiniz.