Yemek Yerken Videolarını İzlemelik Youtube Kanalları

Bayılarak izlediğim YouTube kanallarını sizin için listeledim.

Magazin haberlerine ve gündeme meraklıysanız, çerez tadında videolar üreten kanallar önerdim. Yemek yerken izleyecek video bulamıyorsanız bu kanallara mutlaka göz atın!

1) Drama Pasta

Drama pasta; gündemdeki olayları, magazin haberlerini, çok konuşulan skandalları ve ünlülerin kariyerlerini inceleyen videolar çekiyor. Magazini ondan dinlemek oldukça keyifli ve meraklandırıcı, kendimi hiç merak etmediğim bir olayı pür dikkat dinlerken bulabiliyorum. Mutlaka bir göz atın!


2) Kazıklı Maria

Kazıklı Maria; popüler kitapları inceliyor ve eleştiriyor. Kadın seri katiller, Türk seri katiller gibi podcast tadında videoları var. Feminizm konusunda öne çıkıyor kendisi. Ayrıca gündemde olan olayları yorumluyor.


3) Zoeunlimited

Bu kanalı yeni keşfettim ve keşfettiğim için çok mutluyum. İnternetteki ilginç ve yanlış bulduğu olayları, akımları eleştiriyor. Ancak bu eleştiriler boş eleştiriler değil gördüğüm kadarıyla, bir şeyin neden yanlış ya da doğru olduğuna çok güzel noktalara değinerek anlatıyor.


4) Dilara Tunes

Dilara Tunes da bir tepki kanalı diyebilirim. Okuduğu kitaplar hakkında konuşuyor, yaşadığı olayları anlatıyor ve ilginç bulduğu olayları yorumluyor. Aynı zamanda medya okuryazarlığına heveslendiriyor diyebilirim, çoğu videosunda denk geldim; medya okuryazarlığının ne kadar önemli olduğundan ve herkesin biraz da olsa bilmesi gerektiğinden bahsediyordu. Ek olarak kendisinin "Lilo TV" ve "Milo TV" diye iki farklı kanalı daha var.


5) Berkay Okyar

Berkay Okyar, internetteki ilginç ve gizemli olayları anlatıyor. Bilinen olayları da detaylıca araştırıp bilmediğiniz yönlerini size aktarıyor. Kendince gizemli bir atmosfer yaratması, onu diğerlerinden farklı kılıyor.

Beş farklı kanal önerdim, umarım kendinize hitap edecek videolar keşfetmenizi sağlamışımdır. İyi haftalar dilerim.